Betaalmogelijkheden

U kunt bij motorkledingwinkel.nl gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL
Met iDeal kunt u binnen de vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. U rekent af via een beveiligde Internet betaalomgeving. Tot nu toe werken de volgende banken met iDeal: ABN Amro Bank, Fortis, SNS Bank, Postbank en Rabobank. Wanneer u bij stap 3 in het bestelproces bent gearriveerd, klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht al is klaargezet. Na het invullen van een aantal gegevens kunt u het bedrag overmaken. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Motorkledingwinkel.nl krijgt een seintje dat de bestelling is betaald. Vervolgens gaan we over tot verzending van de bestelling. Meer informatie over deze betaaloptie vindt u op http://www.ideal-betalen.nl

Achteraf betalen
Sinds kort kunt u ook bij motorkledingwinkel.nl eerst uw bestelling ontvangen en daarna pas betalen. Mocht het dan niet passen dan kunt u uw producten terugsturen en stoppen wij het achteraf-betalen proces. Alle communicatie, dus de bevestiging, factuur, herinneringen etc, geschieden per mail. Als het voor u niet mogelijk is om achteraf te betalen, om wat voor reden dan ook, kunt u altijd contact opnemen met ons om de mogelijkheden te bespreken (info@motorkledingwinkel.nl).

Credit Card
Via iDeal kunt u ook met een creditcard (Master Card en Visa Card) betalen. U komt deze optie vanzelf tegen als u op de button hebt gedrukt.

Pinbetaling
Als u hebt aangegeven dat u de bestelling in onze vestiging komt ophalen, dan kunt u daar alleen afrekenen middels een pinbetaling. Contant afrekenen is niet mogelijk.

Handmatige overschrijving
Wanneer om de een of andere reden de betaling via bovenstaande methoden niet lukt, kunt u altijd nog het bedrag overmaken met een reguliere overschrijving. Vermeld dan wel uw ordernummer! Bent u uw ordernummer kwijt, dan kunt u dit terugvinden als u ingelogd bent op uw account, onder . Ook ontvangt u een e-mailbevestiging waarin alle gegevens van de door u geplaatste order zijn opgenomen. Let er echter wel op dat een overschrijving enkele dagen in beslag neemt en daardoor de bestelling niet direct door ons zal worden uitgevoerd.

Gratis Verzending!

Alle topmerken onder 1 dak

Veilig betalen

Track & Trace verzenden

14 dagen bedenktijd

Sparen voor korting
 
CO2 Vriendelijk

klantenbeoordelingen

Veilig betalen en Veilig verzenden

Partner Points

Adres:

Telfordstraat 16
8013 RM 
Zwolle 


Volg ons ook op:
Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter  Volg ons op Google Plus