Klantenservice

De mogelijkheden van ruilen en retourneren bij motorkledingwinkel.nl

Hier vindt u alle informatie over het terug sturen van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we u naar de veelgestelde vragen over garantie. U kunt de meeste producten die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren binnen 14 dagen. Alvorens producten retour te sturen dient u contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij hiervan op de hoogte zijn en u het retouradres kunnen toesturen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat motorkledingwinkel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Mocht er een product beschadigd of niet goed geleverd zijn dan betalen wij u uiteraard de verzendkosten terug.

Wijze van verzending van een retour

Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. Pakketten voorziet PostNL van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van PostNL www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer.

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. U ontvangt geen vervangend exemplaar voor het door u geretourneerde artikel (mits u dit heeft aangegeven op uw ruil retour formulier). Wij betalen het door u betaalde bedrag terug.

Als u de bestelling heeft betaald met iDEAL, dan kunt u het betaalde bedrag binnen 14 werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard of Maestro, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken. Cadeaubonnen worden binnen 24 uur na de verwerking van uw retourzending automatisch opgewaardeerd. U kunt de waarde dan weer voor een volgende bestelling gebruiken.

Gratis Verzending!

Alle topmerken onder 1 dak

Veilig betalen

Track & Trace verzenden

14 dagen bedenktijd

Sparen voor korting
 
CO2 Vriendelijk

klantenbeoordelingen

Veilig betalen en Veilig verzenden

Partner Points

Adres:

Telfordstraat 16
8013 RM 
Zwolle 


Volg ons ook op:
Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter  Volg ons op Google Plus